FAMILIEBEDRIJF SINDS 1982

In 1982 startten Theo en Alie Jansen met de ontwikkeling van een geheel eigen productiemethode in houtstapelbouw. Mede dankzij de grote liefde voor ambachtelijke houtbewerking en de daaruit voortkomende hoge kwaliteit vonden vele blokhuizen hun weg naar tevreden klanten, zowel in de particuliere als in de recreatiesector.

Die liefde voor werken met hout is er anno nu nog steeds. Niet alleen bij de familie Jansen, maar ook bij al onze medewerkers. Jansen Blokhuizen wordt, als familiebedrijf, inmiddels geleid door de tweede generatie. De betrokkenheid die we als team voelen bij het product dat we maken, leidt als vanzelf tot een persoonlijke en toegewijde benadering van onze klanten. Dit uit zich bijvoorbeeld in een zeer hoge servicegraad en intensieve begeleiding, tijdens alle fasen van het keuze-, vergunnings- en bouwproces.

Warm

Onze drive om steeds weer een fraai en eerlijk natuurproduct te maken wordt positief beïnvloed door de natuurlijke omgeving waarin we mogen ondernemen. Jansen Blokhuizen is al sinds 1982 gevestigd in het buitengebied van Etten: het sfeervolle, plattelandse buurtschap Warm. Met al het groen om ons heen voelen we ons thuis binnen ons eigen bedrijf. Het is niet vanzelfsprekend dat bedrijvigheid in de orde van grootte van Jansen Blokhuizen is toegestaan in het buitengebied. We hebben ons echter al vanaf het allereerste begin optimaal ingezet voor een schone en omgevingsvriendelijke productiemethode, zodat we u voor nu én later kunnen blijven ontvangen op een locatie die precies past bij het product dat we maken.

<<<

VOLG ONS OOK OP:

OPENINGSTIJDEN

We zijn op afspraak geopend tijdens kantooruren. In weekenden en op feestdagen zijn we gesloten. Wegens zomervakantie zijn we gesloten van vrijdag 26 juli t/m vrijdag 16 augustus a.s.

JANSEN BLOKHUIZEN
Warmseweg 6
7075 EP  ETTEN Gld.
T. (0314) 324197
info@jansenblokhuizen.nl