WERKEN BIJ JANSEN BLOKHUIZEN


We zijn op zoek naar communicatief vaardige collega's met een no-nonsense mentaliteit, die uiteraard van hout houden en woonachtig zijn in de Achterhoek/Liemers, voor de fulltime functies van:

allround bouwtimmerman m/v

Timmeren is jouw vak en je steekt graag de handen uit de mouwen om een stukje vakwerk neer te zetten. Samen met je collega bouw je bij de klant een blokhuis op maat. Dit varieert van woningen, recreatie- en mantelzorgwoningen, gastenverblijven, tuinkantoren tot clubgebouwen. Ieder blokhuis is uniek, waardoor technisch inzicht, accuratesse en vakmanschap bij de bouw erg belangrijk is. Als visitekaartje van ons bedrijf werk je zelfstandig in een klein bouwteam en zoek je indien nodig naar technische oplossingen.

cnc-houtbewerker / werkvoorbereider m/v

Je bent betrokken bij het gehele productieproces van alle kozijnonderdelen. Je maakt werktekeningen in AutoCAD, programmeert en stelt het cnc-bewerkingscentrum af en bedient deze. Ook het gereedschapsbeheer en opsluiten van ramen en kozijnen behoort tot jouw takenpakket. Je hebt ervaring met diverse (cnc)houtbewerkingsmachines, bent accuraat en hebt het enthousiasme en de capaciteit tot een brede invulling van deze functie. Ben je houtbewerker en wil je je verder ontwikkelen als (assistent-)werkvoorbereider maar ook deels in het machinale actief blijven, dan komen we graag met je in gesprek.
 

We bieden veelzijdige functies met verantwoordelijkheid in een familiebedrijf met betrokken collega's. Goede secundaire voorwaarden conform CAO Timmerindustrie zijn van toepassing.

Stuur bij interesse een e-mail met motivatie en cv t.a.v. Boudewijn Jansen naar personeelszaken@jansenblokhuizen.nl.
Voor meer informatie kun je ons natuurlijk ook eerst bellen op (0314) 324197.
 

DEEL OP:
<<<

Nederlands Deutsch

VOLG ONS OOK
OP FACEBOOK
EN YOUTUBE

OPENINGSTIJDEN
Ons showterrein is op afspraak te bezichtigen. Dan hebben we de gelegenheid u uitgebreid te informeren en adviseren.

JANSEN BLOKHUIZEN
Warmseweg 6
7075 EP  ETTEN Gld.
T. (0314) 324197
info@jansenblokhuizen.nl