WERKEN BIJ JANSEN BLOKHUIZEN

We zijn voor onderstaande functie op zoek naar een communicatief vaardige collega met een no-nonsense mentaliteit, die uiteraard van hout houdt en woonachtig is in de Achterhoek / Liemers.

PROJECTLEIDER /WERKVOORBEREIDER m/v

Als projectleider / werkvoorbereider bij Jansen Blokhuizen weet je zeker dat je een afwisselende baan hebt in een bedrijf met toekomstperspectief. Waarom?

De gehele houtbouw ontwerpen en fabriceren we al bijna 40 jaar zelf en worden door eigen bouwteams op bouwlocaties in heel Nederland gebouwd. Ieder blokhuis is weer een nieuw ontwerp op maat. De ontwerpen zijn naar wens van de klant door onze Revit-modelleurs uitgewerkt conform het Bouwbesluit.

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk particulieren, op zoek naar een duurzaam en kwalitatief bouwwerk van massief hout. Dit varieert van woningen, recreatiewoningen, mantelzorgwoningen tot bijgebouwen. Met name de vraag naar houten woningen en mantelzorgwoningen neemt de laatste jaren toe, het is een gewilde en duurzame vorm van bouwen en wonen.

Zodra een project opdracht wordt, dragen de Revit-modelleurs het project aan de projectleider over voor verdere uitwerking ten behoeve van de productie en bouw.
Je begeleidt de gehele werkvoorbereiding, maakt samen met de projectbegeleider de bouwplanning en daaruit voortvloeiend ook de productieplanning van de logs, ramen, deuren en kozijnen en alle andere houten onderdelen van een logwoning.

Ook het contact met en de supervisie op de vaste betonwerkers (o.a. bouw uitzetten) en installateurs met wie samenwerken, valt onder je takenpakket.

Tijdens het productie- en bouwproces onderhoudt je contact met de opdrachtgever.

We komen graag met in je contact als je beschikt over de volgende capaciteiten:

  • je bent bouwkundig onderlegd, hebt werk- en denkniveau MBO / HBO Bouwkunde / Smartbuilding of vergelijkbaar (door scholing of door praktijkervaring in de timmerindustrie of (interieur)bouw); 
  • kennis van en ervaring met AutoCAD is een pré;
  • je hebt basis kennis van Office (Word, Excel);
  • je bent creatief en oplossingsgericht en hebt inlevingsvermogen om ieder project op maat uit te kunnen werken
  • je houdt van aanpakken en wilt graag in een productieomgeving werken waar je in de praktijk direct kunt zien wat je maakt!

Wat we bieden:
Een veelzijdige functie met verantwoordelijkheid in een familiebedrijf met betrokken collega's. We werken in teamverband in een platte organisatie met korte lijnen.
Goede secundaire voorwaarden conform cao voor de Timmerindustrie zijn van toepassing.

Stuur bij interesse een e-mail met motivatie en cv t.a.v. B. Jansen naar personeelszaken@jansenblokhuizen.nl.

Voor meer informatie kun je ons natuurlijk ook eerst bellen (tijdens kantooruren): (0314) 324197.

DEEL OP:
<<<

Nederlands Deutsch

VOLG ONS OOK
OP FACEBOOK
EN YOUTUBE

OPENINGSTIJDEN

We zijn op afspraak geopend tijdens kantooruren.
Zomersluiting:
vr. 31 juli t/m vr. 21 augustus 2020.

JANSEN BLOKHUIZEN
Warmseweg 6
7075 EP  ETTEN Gld.
T. (0314) 324197
info@jansenblokhuizen.nl