SHOWTERREIN

Nadat we uw wensen met onze mogelijkheden hebben afgestemd en u nader geïnformeerd hebben over onze bouwstijl en prijsopbouw, ontvangen we u graag op ons bedrijf.

We ontwerpen, fabriceren èn bouwen ieder blokhuis op maat. De modelblokhuizen op ons showterrein geven u een prima indruk van de vele facetten van ons eigen fabricaat houtstapelbouw op maat. Zoals de diverse wanddiktes, vele soorten ramen en deuren (o.a. harmonicadeuren) maar ook inzicht in grootte van ruimtes, verdieping, vide, slaapzolder etc.

Om zelf de kwaliteit en warmte van onze houtstapelbouw te beleven, nodigen wij u graag uit.
Dit kan op afspraak, zodat wij u ook nadere informatie kunnen geven.
 

Voorzorgsmaatregelen i.v.m. Corona-virus
Om 'live' contacten tot een minimum te beperken, voorzien wij u nu graag eerst telefonisch van meer informatie. U kunt ons bellen op (0314) 324197 voor  meer informatie. Of plan een belafspraak in op een voor u geschikt tijdstip dat een van onze adviseurs u belt.

Of we een bezoekafspraak kunnen inplannen, laten we afhangen van de situatie op dat moment afhankelijk van de adviezen die de overheid en RIVM geeft.

Welke voorzorgsmaatregelen we verder nemen, kunt u hier lezen.
 

Showmodel (mantelzorg)woning MA211.17

Deze levensloopbestendige woning heeft een woonkamer met open keuken, een hal, een bijkeuken, slaapkamer, badkamer en een apart gastentoilet. Een vaste trap leidt naar de gedeeltelijke bovenverdieping. Meer informatie vindt u onder www.jansenblokhuizen.nl/MA211.17.

Meer voorbeeldprojecten van levensloopbestendige woningen vindt u onder Mantelzorgwoningen, maar ook onder Recreatiewoningen en Woningen.
 

Showmodel (recreatie)woning RW086.14


Deze strak vormgegeven (recreatie)woning met zowel boven als beneden een slaapkamer met badkamer is uitgevoerd met veel glas: een schuifpui aan het terras aan de achterzijde en een harmonicadeur aan de voorzijde. Meer foto's en info van dit showmodel woning RW086.14 en andere  (recreatie)woningen op maat, zie Recreatiewoningen en Woningen .
 

Showmodel gastenverblijf / tuinkantoor GV242.15


Dit showmodel zou als gastenverblijf maar ook heel goed als bijv. tuinkantoor of werkruimte kunnen dienen. In het leefgedeelte is ruimte voor een keukenblok. Deze ruimte heeft veel natuurlijk licht door de brede ramen in de nok en biedt goed uitzicht door de lage ramen en openslaande deuren.
Meer foto's en info van dit showmodel GV242.15 en andere bijgebouwen / tuinhuizen op maat, zie Buitenleven365, Wellness, Gastvrij, Werk en hobby en Garages.
 

Openingstijden

De modelblokhuizen kunt u op afspraak bezichtigen. Dan hebben we ook de gelegenheid om u nadere informatie te geven en uw wensen te bespreken.

VAKANTIESLUITINGEN 2021
Wegens vakantie zijn we gesloten:
- Bouwvak-vakantie: van vrijdag 30 juli t/m zaterdag 21 augustus 2021;
- Kerstvakantie: vrijdag 24 december 2021 t/m zaterdag 8 januari 2022.

In het weekend en op feestdagen zijn we gesloten.

DEEL OP:
<<<

Nederlands Deutsch

VOLG ONS OOK
FACEBOOK

LINKEDIN
YOUTUBE

OPENINGSTIJDEN

We zijn op afspraak geopend tijdens kantooruren.

Lees hier onze voorzorgs- maatregelen m.b.t. Covid19.

JANSEN BLOKHUIZEN
Warmseweg 6
7075 EP  ETTEN Gld.
T. (0314) 324197
info@jansenblokhuizen.nl