Onze voorzorgsmaatregelen i.v.m. Coronavirus

Welke voorzorgsmaatregelen nemen wij in acht en wat verwachten wij van u?


Bij Jansen Blokhuizen staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers en uiteraard ook u voorop.  De maatregelen die de Nederlandse regering neemt om de verspreiding van COVID-19 (Coronavirus) te beperken volgen we op de voet en zijn uiteraard ook voor ons leidend.

Goed om te weten welke voorzorgsmaatregelen wij nemen (deze informatie wordt continu up-to-date gehouden) :

 • We zijn uiteraard gewoon geopend. We werken op afspraak.
   
 • Adviesgesprekken / eerste oriëntatie:
  In de huidige situatie informeren wij u graag eerst telefonisch of per mail. U kunt ons bellen voor nadere informatie op (0314) 324197 of een mail zenden naar info@jansenblokhuizen.nl.
  We kunnen, indien gewenst, ook een belafspraak inplannen dat een van onze adviseurs u belt op een afgesproken tijdstip.
   
 • Een bezoek brengen aan ons is altijd al op afspraak. Ook hiervoor kunt u ons bellen.
  We zijn gevestigd in het buitengebied en ons showterrein is ruim qua opzet. We ontvangen onze gasten altijd al in een apart kantoor met spreekruimte. De vergadertafel hiervan is nu voorzien van een plexiglas scherm zodat we aan tafel in gesprek kunnen. We ontvangen nu uit voorzorg bij voorkeur twee personen per bezoek. Als zij als één gezin beschouwd kunnen worden (dus geen 1,5m afstand van elkaar hoeven te houden) dan is er ook ruimte in onze spreekruimte om met drie maximaal vier personen op 1,5m afstand te zitten. Bij het maken van de afspraak zullen wij dat anders bespreken en u op onze overige voorzorgsmaatregelen wijzen.
   
 • Onze medewerkers nemen extra maatregels omtrent hygiëne en houden voldoende (minimaal 1,5m) fysieke afstand, zoals door het RIVM voorgeschreven . Dit geldt zowel op de bouwplaats als in onze bedrijfshallen en op kantoor richting elkaar, richting klanten, transporteurs en leveranciers en alle andere contacten.
   
 • Onze transporteur en leveranciers houden dezelfde voorzorgsmaatregelen aan.
   
 • Adviesgesprekken, ontwerpen, vergunningstrajecten, fabriceren en bouw blokhuizen, alles gaat gewoon door.
  Op kantoor en productie: we werken in kleine teams, met genoeg ruimte dus met voldoende afstand van elkaar. Afspraken gebeuren vooral telefonisch of per mail.
  Op de bouwlocatie: een bouwteam bestaat uit twee bouwtimmermannen en zij werken aan particuliere projecten. Dit zijn veelal losse kavels met veel ruimte. Omdat wij zelf de gehele houtbouw produceren, leveren en bouwen, zijn geen weinig derde partijen op de bouwlocatie. Derde partijen zoals een installateur plannen we zo veel mogelijk in als onze bouwtimmermannen niet op het project aanwezig zijn. Derde partijen worden ook door ons verzocht zich aan de maatregelen te houden.
   
 • Bestellen van impregnering:
  Dit kan zoals gewoonlijk telefonisch of per mail. We laten het bij u bezorgen. Wilt u de bestelling afhalen, dan zetten we het voor u klaar op een afgesproken plaats, zodat verder contact ter plekke niet nodig is. Zoals gebruikelijk sturen we u dan de factuur toe.
   
 • Alles onder één dak: goed om te weten dat Jansen Blokhuizen voorraadhoudend is en over voldoende voorraden beschikt. Daarbij ontwerpen, produceren en bouwen we met eigen vakmensen, hierdoor zijn we flexibel en minder afhankelijk van derde partijen.
   

Bovenstaande situatie kan uiteraard veranderen. We houden u graag op de hoogte via onze website.

Mochten er vragen zijn, neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

DEEL OP:
<<<

Nederlands Deutsch

VOLG ONS OOK
FACEBOOK

LINKEDIN
YOUTUBE

OPENINGSTIJDEN

We zijn op afspraak geopend tijdens kantooruren. Op feestdagen gesloten.

JANSEN BLOKHUIZEN
Warmseweg 6
7075 EP  ETTEN Gld.
T. (0314) 324197
info@jansenblokhuizen.nl