100% UIT EIGEN FABRIEK

Met behulp van geavanceerde, computergestuurde machines wordt ieder blokhuis (inclusief kozijnen) in eigen huis op maat vervaardigd en vervolgens op locatie opgebouwd. U kunt een blokhuis, opgetrokken uit massieve wanddelen (ook wel ‘logs’ genoemd), herkennen aan de typerende hoekverbindingen. De wanddelen worden laag voor laag gestapeld, waarbij de dubbele veer- en groefverbinding zorgt voor een naadloze aansluiting. Deze methode, die we met ambachtelijke precisie ten uitvoer brengen, zorgt voor een zeer duurzaam kwaliteitsbouwwerk, waarvan u - mits goed onderhouden - een leven lang plezier heeft.

Uniek in Nederland
De combinatie van een zelfontwikkelde productiemethode in houtstapelbouw + eigen kozijnen-productie + eigen verkooporganisatie met een showterrein tot en met eigen bouwteams maakt ons uniek in Nederland. Vandaar het predicaat ‘100% Hollands fabricaat’. Dit zijn onze unieke eigenschappen, waarmee we bij Jansen Blokhuizen het verschil maken als het gaat om de bouw van solide en duurzame blokhuizen.

Daarbij komt dat we uitsluitend werken met vaste, eigen medewerkers die onmisbaar onderdeel uitmaken van ons familiebedrijf. Voortvloeiend uit deze werkwijze, profiteert u van korte lijnen, een vriendelijk contact en een hoge mate van flexibiliteit als het gaat om maatwerk en planning!

<<<

VOLG ONS OOK OP:

OPENINGSTIJDEN

We zijn op afspraak geopend tijdens kantooruren. In weekenden en op feestdagen zijn we gesloten.

JANSEN BLOKHUIZEN
Warmseweg 6
7075 EP  ETTEN Gld.
T. (0314) 324197
info@jansenblokhuizen.nl